teamwork-2-2

Met ons bedrijf maken wij het verschil ten opzichte van andere (consultancy) bedrijven door onze unieke aanpak. Uniek omdat wij ons gespecialiseerd hebben in zowel het implementeren van Oracle E-Business Suite als het onderhouden ervan. Ons doel is om samen met uw organisatie het maximale uit Oracle E-Business Suite te halen.

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot de ingebruikname. Na een project volgt beheer op locatie, dat vinden wij logisch. Immers is communicatie met uw organisatie van groot belang om elkaar goed te begrijpen.
Als enige werken wij met een “snap-shot” aanpak. Eerst leren waar in uw organisatie de knelpunten zich bevinden, waar wijkt uw proces af van de het standaard proces? Waarom werkt u op deze manier? Vergelijking met andere (Nederlandse) Oracle E-Business Suite gebruikers. Op deze manier leren wij uw organisatie snel kennen.¬†Continue zorgen we ervoor dat u in control blijft. Daar waar nodig stellen wij samen met u het functioneel ontwerp op. Zorgen we ervoor dat het ontwikkeld wordt om vervolgens succesvol in beheer te kunnen worden genomen.